Sosnová za námi, Praha před námi

16. Global Assistance Setkání mistrů 2017 je za námi a Tomáš Pospíšilík zde získával další poznatky a zkušenosti z řízení vozu Škoda Fabia R5. Zatímco v pátek byl ve znamení zábavy a svezení sponzorů a přátel, v sobotu se již „závodilo“.

Setkání mistrů Sosnová 2017

Byl to velice krásný den, o kterém jsem snil – řídit Fabii R5. Je to nádherný pocit a těžko popsatelný, vůz se chová neuvěřitelně. Celý víkend byl ve znamení poznávání. Poznával jsem a učil se, jak s autem zacházet. Vůz má obrovský potenciál a neustále mě překvapoval, co vše dokáže.
 


 

Dalším v „závodem“ bude 23. TipCars Pražský Rallysprint 2017, který Tomáš absolvuje se svým spolujezdcem Jiřím Hovorkou. Zatímco na Autodromu v Sosnové Tomáš již několikrát startoval, v hlavním městě Praze to bude jeho premiéra, navíc s vozem kategorie R5.

„Do Prahy se samozřejmě moc těším. Opět budu moci řídit Škodu Fabii R5 a získávat další zkušenosti, navíc ve skvělé atmosféře, která při Pražském rallysprintu pravidelně bývá. V Praze jsem ještě nikdy nezávodil ale pro mě je i tento start hlavně sbíráním zkušeností a odjetí dalších potřebných kilometrů. Startem tak navíc bezprostředně navážu na závod v Sosnové a budu se dále učit s vozem.“

Pokud tedy nemáte tuto sobotu 25. listopadu 2017 žádné větší plány, dorazte na Strahov, a navštivte nás v servisu ;-). Informace o závodu najdete na stránkách pořadatele zde:

http://www.prazskyrallysprint.cz